Történetek gyulladásos bélbetegek mindennapjaiból - Írd meg a történeted te is!

Zsiger krónikák

Legyen bikini tested (és egyéb szarságok)

írta Sam Cleasby (fordította Dóri)

2016. március 08. - Zsiger krónikák

Várj, mi a franc az a nyári test? Jobb, mint az őszi test?

Az az izzó fény- és hőgömb felmelegíti a levegőt kissé, tehát itt az idő, hogy minden magazin és website elkezdje mondogatni, hogyan legyünk strandra készek, és hogyan legyen bikini testünk, és hogyan éhezzünk, testradírozzunk, gyantázzunk, hogy a gusztustalan tavaszi testünk elérje a mindenható nyári testet.

Tudod, hogy lehet minél hamarabb bikini tested? Vegyél fel egy bikinit… És legyen a tested kövér vagy vékony, izmos vagy csontos, lehetnek hegeid, striáid, sztómád, nagy melled, kis melled, lehetsz melletlen, nagy seggű, lapos seggű, a combod apró, vagy lehet rajta egy kis hús is. A bikini tested mindig akkor lesz a legjobb, ha boldog vagy és elégedett.

meme112-570x401.jpg

Forrás: http://www.sobadass.me/
Hogyan legyen bikini tested: vegyél fel egy bikinit!

Válassz egy fürdőruhát, amiben kényelmesen és boldognak érzed magad! Ha ez egy tanga és semmi más, akkor hurrá! Ha ez egy mellény és rövidnadrág, lássuk azt is!

Milyen keményen dolgozol, hogy megengedhess magadnak egy nyaralást? Annak az egy-két hétnek a pihenésről, szórakozásról kellene szólnia, és hogy jól érezd magad. Annyi a feszültség, amivel nap mint nap szembenézünk a hétköznapokon, miért kellene időt, pénzt, emocionális stresszt pazarolni diétára, testmozgásra, hámlasztásra, gyantázásra, borotválkozásra, polírozásra és cicomázásra? Menj el nyaralni és élvezd!

Semmi gond nincs azzal, ha fogyni akarunk vagy fittebbek lenni. De csináld azért, hogy egészségesebb és fittebb legyél, vagy azért, mert jobban éreznéd magad pár kilóval könnyebben. Ne csináld azért, mert a multimilliárdos szépségipar az extra termékeit el akarja adni, és ezért felhasznál téged, azt akarja, hogy rosszul érezd magad a bőrödben!

bikini-so-bad-ass.jpg

Forrás: http://www.sobadass.me/
Legyen bikini tested! - Vegyél fel egy bikinit! Feladat elvégezve!

A „készen áll a tested a strandoláshoz?” kérdést ezért rendszeresen felteszik, és ez alatt azt értik, hogy öntöttél-e már a bőrödre forró gyantát, és aztán letépted-e a szőrt a testedről, vagy használtál-e már éles borotvát, hogy levakarj minden egyes szőrszálat a lábadról, a puncidról és a karjaidról…? Bréking! Az emberi testet szőr borítja! Azt választani, hogy nem tünteted el, nincs jelentősége abban, hogy kimehetsz-e strandra vagy sem.

El tudsz képzelni egy olyan világot, ahol társadalmilag elfogadhatatlan a férfiak számára, hogy nyilvános helyen szőrös lábbal, karral vagy nemi szervekkel jelenjenek meg? Nem, én sem. A társadalom azt mondja a nőknek, hogy undort keltő mindenhol szőrősnek lenni, kivéve a fejünkön. Rajtad áll, hogy szőrtelenítesz-e, a te döntésed, de ha azt választod, hogy nem, akkor nevetséges lehetsz és inzultálhatnak.

Emlékszel, mikor Julia Roberts megmutatta a hónalját, és a fotók bejárták a világot? Milyen bizarr! Képzeld el ugyanezt egy fickóval. Nem, ez nem történhet meg.

Véletlenül belebotlottam egy nagyon aljas témába, míg keresgéltem ehhez a poszthoz, úgy hívják #bikinibrigde – a cél, hogy olyan vékony legyél, hogy a bikinid egy hidat képezzen a csípő csontjaid között… Wow! Nos, néhány nő természetesen vékony, és ez nem ellenük szól, de hogy olyan sokat fogyj, hogy a kiálló csípőcsontokat összekötő bugyi minél nagyobb rést hagyjon a hasunk és a bikinialsó között... egészségtelen és elborzasztó.

bikini-bridge-memes.jpg

Forrás: http://www.sobadass.me/ 

Elképesztően szomorú, hogy nők arra pazarolják az idejüket, hogy aggódnak, hogy mekkora a rés a csípőjük és a hasuk között. Ember, menj, tanulj nyelvet, vagy járj el előadásokra, legyél a barátaiddal vagy olvass egy könyvet! Hölgyeim, ne fecséreljetek időt arra, hogy úgy nézzetek ki, mint egy kórosan sovány gyermek.

16-os méret vagyok (44-es EU méret - szerk.) szőrrel, hegekkel, striával és más tökéletlenségekkel. Úgy nézek ki, mint egy szupermodell a strandon? Dehogyis! Én mondom neked, szörnyen hálás vagyok ezért a testért. Ez a test tart engem össze, és kitart a kórság, műtét és hiányzó szervek ellenére is. Ez a csodálatos emberi test olyan erős és alkalmazkodó, hogy csak ámulok. Így amikor strandra megyek idén nyáron, meg fogom ünnepelni milyen szerencsés nő vagyok, hogy élek és jól vagyok. Garantálom, hogy nem fogok azon aggódni, hogy tökéletes strand testem van-e.

bikini-body-so-bad-ass.jpg

Forrás: http://www.sobadass.me/
Nézd, milyen szomorú vagyok, mert nincs tökéletes bikini testem....

Ez a testem és büszke vagyok. Ha legközelebb bikiniben vagyok, jól fogom érezni magam, és nem azon aggódom majd, hogy látják-e az emberek a hegeimet, vagy az, hogy nem tetszik nekik a hasam formája vagy a fenekem ringása.

Ne higgy az idei sületlenségeknek, ez egy nagyon egyszerű és lusta módja a magazinok és a termékek eladásának. Ha elég szerencsés vagy, és ebben az évben el tudsz menni nyaralni, akkor abba fektesd az időd és a pénzed, ami megéri. Sokkal több vagy, mint a combod mérete vagy a puncid szőrössége… A tény, hogy elég jól vagy ahhoz, hogy utazz, és van elég költőpénzed ahhoz, hogy nyaralni menj, az azt jelenti, hogy sokkal jobb helyzetben vagy, mint emberek milliói. Élvezd ezt, és érzed magad jól a csodálatos tavaszi/nyári/őszi/téli testedben!

Sam

 

Az eredeti szöveget itt találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigerkronikak.blog.hu/api/trackback/id/tr788454682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása