Történetek gyulladásos bélbetegek mindennapjaiból - Írd meg a történeted te is!

Zsiger krónikák

Sztómával a szabadstrandon

Jajj, úgy élvezem én a strandot, sztómával annyira szép és jó!

2015. augusztus 11. - Zsiger krónikák


Azért nagy dolgokra ne gondoljatok, nem a kazanyi vizes vb-re kvalifikáltuk magunkat az elmúlt időszakban. Annyi történt, hogy elhatároztuk, hogy mindenképpen jól érezzük magunkat ezen a nyáron és tiszteletünket tesszük valamelyik vízparton. Akkor is ha fáj, akkor is ha meleg van, ha alacsony a vas, magas a CRP vagy az UV sugárzás.

A hétvégére szerveztünk a Velencei-tóra egy rapid betegtalálkozót, szerencsére egy hatalmas fa árnyékában nem volt gond a tűző nap miatt sem.

Márk hosszabb ideje először tud vízbe menni, szerintetek megakadályozza a sztómája ebben? Az pont nem. :) Természetesen óvatosan, figyelve a testére mit bír és mennyit. (Aggódik, hogy mit fogtok szólni a bordáihoz... írjátok meg neki, hogy azok úgy vannak jól, ahogy vannak! ;) )

img_20150809_111505.jpg 

Ez pedig a ruhában pózolás sztómával - verzió. :)
img_20150809_112045.jpg

Semmit ne szégyelljetek, bátran és büszkén vállaljátok magatokat! Ne zárkózzatok be a négy fal közé! Gyűjtsetek élményeket, ne csak álmodozzatok!

Peace, Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigerkronikak.blog.hu/api/trackback/id/tr477698384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása