Történetek gyulladásos bélbetegek mindennapjaiból - Írd meg a történeted te is!

Zsiger krónikák

Egy, kettő, három, Te leszel a párom!

IBD társkereső

2017. január 26. - Zsiger krónikák

16344103_1577947882220833_440453249_n.jpg

Nem találtad még meg a Nagy Őt? Egyedül telt a karácsony? Esetleg a legutóbbi párod rosszallta, hogy már megint fáj a hasad, nem tudta elfogadni, hogy neked IBD-d van, és okosabbnak hitte magát?
Elgondolkodtam, hogy ha nem lenne párom, hol néznék szét, hol találnék hozzám hasonló embereket, akik társaságában nem vagyok feszült, nem néznek ki, mert "más" vagyok. Kik azok, akik a legjobban megértenek? Kikkel lehet a legtöbbet viccelődni, akár a betegségünket kinevetve, hogy ne betegek legyünk egymás szemében, hanem társak?

Rájöttem, ezek az emberek a facebook-on az IBD csoportokban vannak! Ahol több pár is született, vannak, akiket el is jegyeztek, és vannak, akik már meg is házasodtak. Szerintem nagyon aranyosak ezek a párok mind, látszik, a sors is egymásnak teremtette őket.
Ezen sikertörténeteken felbuzdulva gondoltam, készítek egy olyan társkeresőt, ahol megtalálhatjuk a szerelmet, megkaphatjuk az esélyt a boldogságra, az elfogadásra. Ugyanis egy IBD-s sose fogja kérdezni, hogy "Már megint a mosdóba mész?", egy IBD-s mindig melletted lesz és támogat, akármilyen nehéz időszakod is van éppen.

Mindannyian megérdemeljük a boldogságot!
Ha kedvet kaptatok a kezdeményezéshez, lépjetek be minél többen az IBD (Crohn - Colitis) társkeresőbe a facebookon, és adjatok hozzá tagokat. 

Dominika

A linkre kattintva megtalálod a csoportot:

IBD (Crohn - Colitis) társkereső

A bejegyzés trackback címe:

https://zsigerkronikak.blog.hu/api/trackback/id/tr2812157659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása